Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту



Л. Баль-Прилипко, О. Савченко

Анотація


Обгрунтовано актуальність ферментації м’яких сирних продуктів, виготовлених методом термокислотної коагуляції, шляхом витримки продукту в середовищі, збагаченому молочнокислою мікрофлорою. Наведені результати експериментальних досліджень процесу наростання титрованої кислотності і кількості мікрофлори в середовищі ферментації залежно від виду молочнокислих бактерій. Сформульовано основні вимоги до середовища ферментації, приготованого на основі підсирної сироватки, збагаченої L. acidophilus.


Повний текст:

PDF

Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.