Продовольча індустрія АПК

Open Journal Systems
Розмір шрифта

Допомога
Сповіщення
  • Дивитися
  • Передплатити
Користувач
Інформація
  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів

  • Домашня сторінка
  • Про нас
  • Увійти
  • Зареєструватися
  • Пошук
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Статистика
Домашня сторінка > Архіви > № 5 (2015)

№ 5 (2015)

(англ)

Зміст

Статті

The ice crean industry development problem in Ukraine.
T. Y. SHARAHMATOVA, H. S. Tanasova
PDF
The ecological development of rural settlements Vinnitsa region in the subsystem qualitative state soil.
IULIIA KUCHEREN KO
PDF
Biotechnological techniques in the manufacture of meat products.
L. BAL-PRILIPKO, B. LEONOVА, A. BRONA
PDF
Hydrothermal treatment fish cooked smoked sausage in smoke solution
Y. SUKHENKO, M. MUSHTRUK, V. SUKHENKO
PDF
The biological value of dry whey protein concentrate
A. Mirinova
PDF
Hellanovaya gum in the decoration semis
V. OBOLKINA, I. SIVNIY, I. KRAPIVNIZKA
PDF
Microbiological diseases during storage of vegetables.
OLESYA P. PRISS, VALENTINА F. ZHUKOVA, IRINA I. BANDURA
PDF
Product development, health improvement and prophylactic
YU. KRICHOVA, L. BAL-PRILIPKO
PDF