CHANGES IN CHEMICAL COMPOSITION AND MASS LOSS OF POTATOES DURING STORAGE USING BIOLOGICAL PREPARATIONS
Анотація
In the application of microbiological preparations regulated complex biochemical processes in the tubers, changing their focus and intensity. Processing tubers Trichodermin, and Planriz Fitotsid before laying reduces 1.2−1.5 times after long storage mass loss, starch and dry matter. This helps to improve the conservation and nutritional value of potatoes during storage. In the application of Ridomil Gold weight loss were large, and the dry matter and starch - like loss of control.Посилання
Аксенова Е. С. Влияние биологических иммуностимуляторов на техноло-гические и кулинарные достоинства картофеля / Е. С. Аксенова, О. В. Савина // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2007. – № 6. – С. 10–13.
Аминев ?. Н. Влияние биопрепаратов на качество клубней картофеля в условиях южной лесостепи Республики Башкортостан / ?. Н. Аминев, М. М. Хайбуллин, Ф. Ф.?шкинина // Вестник Башкирского государственного аг-рарного университета. – 2012. – № 1. – С. 5–7.
Биопрепараты в сельском хозяйстве. (Методология и практика применения микроорганизмов в растениеводстве и кормопроизводстве) / [Тихонович ?. А., Ко-жемяков А. П., Чеботарь В. К. и др.]. – М. : Россельхозакадемия, 2005. – 154 с.
Жученко А. А. Биологизация интенсификационных процессов как основа перехода к адаптивному развитию АПК / А. А. Жученко // Роль адаптивной ин-тенсификации земледелия в повышении эффективности аграрного производст-ва. – Жодино, 1998. – Т.2. – С. 3–10.
Іутинська Г. О. Шляхи регулювання функцій мікробних угруповань ґрунту в аспекті біологізації землеробства і стійкого розвитку агроекосистем /
Г. О. Іутинська // Сільськогосподарська мікробіологія : Зб. наук. праць. – Чернігів : ЦНТЕІ,2006. – Вип. 3. – С. 7–18
Колтунов В. А. Якість плодоовочевої продукції та технологія її збері-гання. Ч.1. Якість і збереженість картоплі та овочів : моногр. / В. А. Колтунов. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004. – 568 с.
Коломиец Э. М. Спорообразующие бактерии рода Bacillus в биологичес-ком контроле фитопатогенных бактерий / Э. М. Коломиец Н. В. Сверякова // Фі-топатогенні бактерії. Фітонцидологія. Алелопатія : зб. статей учасників Міжнаро-дної наукової конференції, 4–6 жовтня 2005 р. – Житомир, 2005. – С. 176–181.
Скалецька Л. Ф. Методи досліджень рослинницької сировини. Лаборатор-ний практикум : навч. посіб. / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О.В.Завадська. – К.: Центр інформаційних технологій, 2009. – 153 с.
Скалецька Л. Ф. Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці : навч. посіб. / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов. – К. : Видавничий центр НАУ, 2008. – 287 с.
Федоренко В. П. ?спользование биологических препаратов на овощных культурах в условиях частого хозяйствования / В. П. Федоренко, А. Н. Ткаленко // Защита растений. Стратегия и тактика защиты растений : тез. докл. научн. конф. посв. 35-летию организации РУП «?нститут защиты растений». – Минск, 2006. – С. 512–514.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).