ЗНАЧЕННЯ БУРКУНУ БІЛОГО В КОРМОВИРОБНИЦТВІ
Анотація
Висвітлено роль буркуну білого, як одного i з найреальнiших і найперспективніших джерел поповнення рослинного бiлка та збалансування кормових рацiонiв щодо перетравного протеїну. Розглянуто питання вирощування буркуну білого в чистих та в сумісних посівах з іншими кормовими культурами в умовах Правобережного Лісостепу.Посилання
Артюков Н. В. Донник / Н. В. Артюков. – М.: Колос, 1973. – 103 с.
Багаторічні бобові трави як основа природної інтенсифікації кормо виробництва / [Г. І. Демидась, Г. П. Квітко, О. П. Ткачук та ін.]; за ред., проф. Г. І. Демидася, Г. П. Квітка. – К.: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2013. – 322 с.
Зінченко О. І. Кормовиробництво: навчальне видання / О. І. Зінченко, Г. І. Демидась, А. О. Січкар. – [3-є вид., доп.і перероб.] – Вінниця: ТОВ «НіланЛТД», 2014. – 516 с.
Кирпичев ?. В. Однолетний и двухлетний донник / ?. В. Кирпичев, С. Ю. Наумов. – Луганск: ЛГАУ, 2000. – 100 с.
Коломієць Л. В. Кукурудза – одна з основних кормових культур / Л. В. Коломієць, В. П. Резніченко, В. Т. Маткевич // Корми і кормовиробництво : міжвідомчий тематичний науковий збірник; / ред. кол.: В. Ф. Петриченко та ін. – Вінниця: ФОП Данилюк В. Г., 2013. - Вип. 77 – С. 99 – 104.
Лук’яненко Л. І. Буркун та його місце в сучасному кормовиробництві та землеробстві / Л. І. Лук’яненко, Д. І. Шуль // Перша Всеукраїнська (міжнародна) конференція по проблемі «Корми і кормовий білок» (16-17 листопада 1994 р). – Вінниця: Лілея, 1994. – С. 64-66.
Маковські Н. Буркун: енергія для втомленого ґрунту / Н. Маковські // Agroexpert. – 2012. – № 12. – С. 46-47.
Малопоширені кормові культури / В. Маткевич, Д. Сиволап, А. Маткевич [та ін.] // Тваринництво України. – 1992. – № 3. – С. 22-24.
Масалимов Т. М. Донник – ценная белковая кормовая культура: тематическая подборка по текущим поступленням / Т. М. Масалимов. – К.: ?нформкомплекс-91, 1991. – № 531. – Вып. 1. – 16 с.
Масалимов Т. М. Донник / Т. М. Масалимов. – Уфа: Башк. кн. изд-во, 1990. – 176 с.
Мащак Я. І. Вплив складу травосумішок та мінерального удобрення на поживну цінність лучних кормів / Я. І. Мащак, І. Л. Тригуба // Корми і кормовиробництво : міжвідомчий тематичний науковий збірник ; редкол.: В. Ф. Петриченко та ін. – Вінниця: ФОП Данилюк В. Г., 2013. - Вип. 70. – С. 117 – 123
Рак Л. І. Буркун. Біологія. Технологія вирощування і використання / Л. І. Рак, Д. І. Шуль. – Тернопіль: Лілея, 2004. – 188 с.
Савин А. П. Донник белый как компонент биологического земледелия / А. П. Савин // Земледелие. – 2003. – № 3. – С. 23.
Стецура П. А. Донник / П. А. Стецура. – Алма-Ата: Кайнар, 1982. – 143 с.
Троц В. Донник белый – ценный и неприхотливый / В. Троц, Т. Бахтияров // Животноводство России. – 2010. - №8. – С. 55-56
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).