ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ ПЕРЕРОБКИ СОРГО ЦУКРОВОГО
Анотація
Обґрунтовано актуальність вирощування сорго в кліматичних умовах України. Наведено перелік продуктів, у тому числі і харчовий сироп, сировиною для виробництва яких є цукрове сорго. Запропонована принципова технологічна схема виробництва та очищення харчового сиропу із сорго.Посилання
Інтернет-ресурс: http://www.ukragroconsult.com/data/news/v-uzbekistanenamereny-ispolzovat-sorgo-v-saharnoi-promyshlennosti.
Курбанов С. Влияние удобрений и приемов обработки почвы на урожай сахарного сорго / С.Курбанов. – Агрохимия. - 2001. - №4. – С. 35-38.
Романов Е. Г. Производство и использование сорго в США продовольственные и кормове цели / Е.Г. Романов // Обзорная информация. Серия: Элеваторная промышленность. – М.: ВНИТЭ?СХ, ВАСХН?Л, 1979. – 38 с.
Pholsen S. Matter Yield, Chhemical Components and Dry Matter Degradability of Ten Sorghum Cultivars Grown on Oxic Paleustult Soil / S. Pholsen, S. Kasikranan, A. Suksri // Pakistan Journal of Biological Sciences.Is. – 1998. - 1(3)- Р. 228-231
Sweet sorghum - an alternative energy crop / [R. Janssen, S. Braconnier, D. Rutz та ін.] // 22nd European biomass conference and exhibition / [R. Janssen, S. Braconnier, D. Rutz and others]. – Hamburg: CIRAD, 2013. – РР. 200-206.
Syrup Production from Sweet Sorgum/ Nimbkar N., Kolekar N. M., Akade J. H., Rajvanshi A. K. // Nimbkar Agricultural Research Institute (NARI), Phaltan. September. - 2006. - Р.10.
Vukov K. Zuckerhirsesirup - ein Produkt für dietätische Lebensmittel / K. Vukov, E. Magar – Pichler, M. Toth, J. Barta // «Zuckerindustrie». – 1987. – 112. - №8, –P. 709-712.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).