ПІДБІР КОРЕНЕПЛОДІВ БУРЯКА СТОЛОВОГО РІЗНИХ СОРТІВ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ

Автор(и)

  • Л. Ф. Скалецька
  • О. В. Завадська Національний університет біоресурсів і природокористування України
  • Н. А. Ілюк

Анотація

Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту. Виявлено найпридатніші з них для сушіння та соління.

Біографії авторів

Л. Ф. Скалецька

кандидат сільськогосподарських наук

О. В. Завадська, Національний університет біоресурсів і природокористування України

кандидат сільськогосподарських наук

Н. А. Ілюк

кандидат сільськогосподарських наук

Посилання

Барабаш О. Ю. Біологічні основи овочівництва: Навчальний посібник / О. Ю. Барабаш, Л. К. Тараненко, З. Д. Сич. – К.: Арістей, 2005. – 348 с.

Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні у 2010 р. – К.: Алефа, 2010. – 229 с.

Зберігання і переробка продукції рослинництва / Скалецька Л. Ф., Подпрятов Г. І., Сеньков А. М. та ін. – К.: Мета, 2002. – 342 c.

Скалецька Л. Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва: навчальний посібник / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К.: Видавничий центр НАУ, 2006. – 204 с.

Скалецька Л. Ф. Технології зберігання і переробки: способи ефективного використання врожаю городини та садовини: Монографія / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К.: «Центр інформаційних технологій», 2014. – 202 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті