ДО ПИТАННЯ ПЕРЕХОДУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ОРГАНІЧНИЙ СПОСІБ ОТРИМАННЯ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • А. В. Мала

Анотація

Розглянуто ефективність органічного способу виробництва сільськогосподарської продукції та можливість її науково обґрунтованого застосування в Україні. Проведено аналіз проблем, з якими можуть зіткнутися виробники сільськогосподарської продукції під час переходу на органічне виробництво.

Біографія автора

А. В. Мала

аспірант

Посилання

Вовк В. І. Сертифікація органічного сільського господарства в Україні: су-часний стан,перспективи, стратегія на майбутнє / В. І. Вовк // Матеріали міжна-родного семінару «Органічні продукти харчування. Сучасні тенденції виробниц-тва і маркетингу». – Львів, 2004. – С. 3–7.

Капштик М. В. Довідник міжнародних стандартів для органічного агрови-робництва / В. М. Капштик, О. О. Кортило // Навчально-координаційний центр сільськогосподарських дорадчих служб. – К. : СПД Горобець Г.С., 2007. – 356 с.

Кобець М. І. Органічне землеробство в контексті сталого розвитку / М. І. Кобець. – Київ. – Травень 2004 (5). – 6 с.

Проблема класифікації сучасних систем землеробства / [Примак І., Ря-ба О., Єщенко В., Опришко В.] // Вісник львівського національного аграрного уні-верситету. Серія «Агрономія». – 2011. – № 15 (2). – С. 130–142.

Сучкова В. М. Методичні підходи до обґрунтування ціни пропозиції на ор-ганічну продукцію / В. М. Сучкова // Економіка АПК. – 2009. – № 5. – С. 110–115.

Шикула М. К. Відтворення родючості ґрунтів у ґрунтозахисному земле-робстві // М. К. Шикула. – К.: Оранта, 1998. – 608 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті