ВІДПОВІДНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВОЇ СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИС-ТОВУЄТЬСЯ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ВИМОГАМ ПО-КАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ
Анотація
Наведено результати досліджень вмісту токсичних речовин різної хімічної природи в овочах і фруктах, вирощених у Західному та Південному регіонах України.Посилання
Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продо-вольственного сырья и пищевых продуктов : МБТ и СН № 5061–89, утв. Минис-терством здравоохранения СССР 10.08.1989. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 186 с.
Державні гігієнічні нормативи. Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Сs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді : ГН 6.6.1.1-130-2006, затв. МОЗ Украї-ни від 03.05.2006 № 256. – Київ : Міністерство охорони здоров’я в Україні, 2006. – 21 с.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).