ВІДПОВІДНІСТЬ ОВОЧЕВО-ФРУКТОВОЇ СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИС-ТОВУЄТЬСЯ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ВИМОГАМ ПО-КАЗНИКІВ БЕЗПЕЧНОСТІ

Автор(и)

  • І. К. Мазуренко ВП НУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції»

Анотація

Наведено результати досліджень вмісту токсичних речовин різної хімічної природи в овочах і фруктах, вирощених у Західному та Південному регіонах України.

Біографія автора

І. К. Мазуренко, ВП НУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції»

кандидат технічних наук

Посилання

Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продо-вольственного сырья и пищевых продуктов : МБТ и СН № 5061–89, утв. Минис-терством здравоохранения СССР 10.08.1989. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 186 с.

Державні гігієнічні нормативи. Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Сs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді : ГН 6.6.1.1-130-2006, затв. МОЗ Украї-ни від 03.05.2006 № 256. – Київ : Міністерство охорони здоров’я в Україні, 2006. – 21 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті