Аналіз показників якості продукції рослинництва (на прикладі макаронних виробів)
Анотація
Проаналізовано основні показники якості, безпеки та конкурентоспроможності продукції рослинництва; проведено порівняльну оцінку нормативно-правової бази забезпечення якості і безпечності продукції рослинництва в Україні та країнах ЄС; обґрунтовано методичне забезпечення контролю якості продукції рослинництва; здійснено аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників якості продукції рослинництва на прикладі макаронних виробів; розроблено п’ятибальну шкалу для точного ранжування показників якості різних торгових марок макаронних виробів; встановлено рівень якості макаронних виробів.
Метрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.