Вміст селену в кормах зони Поділля України за використання в раціонах великої рогатої худоби
DOI: http://dx.doi.org/10.31548/dopovidi2019.01.022
Анотація
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Ibatullin I. I., Veshytskyi V. A., Otchenashko V. V. (2003). Vykorystannia selenu v roslynnytstvi i tvarynnytstvi. K.: NAU, 193 p.
Dylbazy H. Y. (1981). Profylaktyka belomyshechnoi bolezny buivoliat / Selen v byolohyy (Materialy 3-i nauchn. konf.) Baku: Elm, T.-Z. P. 233 – 234.
Prylipko T. M., Zakharchuk P. B., Kostash V. B., Shulko O.P. (2016). Peretravnist pozhyvnykh rechovyn za vykorystannia riznykh selenovmisnykh dobavok v ratsioni bychkiv. Naukovyi visnyk LNU vet.med. i biotekhnlohii im.Hzhytskoho. Seriia «Silskohospodarski nauky». Lviv, T.18 №2(67). P. 204-20 https://doi.org/10.15421/nvlvet6745
Prylipko1 T., Gonchar V., Kostash V.( 2017). The effect of different selenium sources on productivity and carcass quality of pigs. Scientific achievements in agricultural engineering, agronomy and veterinary medicine. Polish Ukrainian cooperation Kraków, p. 35-43
Diachenko L.S., Prylipko T.M. (2004). Pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia kormiv bychkamy na vidhodivli shliakhom balansuvannia ratsioniv za selenom. Kormy i kormovyrobnytstvo mizhvidomchyi tematychnyi naukovyi zbirnyk Vyp. 54. Vinnytsia. P. 143–149.
Prylipko T. M. (2001). Novi aspekty vykorystannia selenu v ratsionakh velykoi rohatoi khudoby. Ahrarni visti. Bila Tserkva, P.13–14.
Surai P.F (2002). Selenium in ponetry nutrition: antioxidant properties, deficiency and toxicity. Worlds PonltrySeienceJjurnal. V. 58. P 333 – 346. https://doi.org/10.1079/WPS20020026
Gunta Utesh C., Gurta Subhus C. (2000). Selenium in soils and crops, deficiencies in livestock and humans: Implications for management: Abstr. International Sumposium on soil and Plant Analysis «Opportunities for Horizons for Soil, Plant and Water Analysis», Brisbane, March 22-26, 1999 Comun. Soil Sci and Plant Anal. 31, № 11-14. P. 1412. https://doi.org/10.1080/00103620009370538
Hinze K. J., Lardy G. P., Marchello M. J., Finley J. W. (2002). Selenium accumulation in beet: Effekt of dietary stltnium and geographical area of animal origin. J. Agricultural Food Chem. Vol. 50. № 14. P. 3938 – 3942. https://doi.org/10.1021/jf011200c
Метрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.