Аналіз основних аспектів щодо застосування діаграми Парето з метою покращення ефективності роботи мясопереробного підприємства
DOI: http://dx.doi.org/10.31548/dopovidi2016.04.001
Анотація
Проаналізовано діаграму Парето, як однин з найбільш простих і зрозумілих методів оцінки ефективності роботи підприємства (на прикладі м’ясокомбінату). Визначено, що за допомогою даного методу можна розподілити зусилля і встановити основні фактори, з яких потрібно починати діяти з метою подолання проблем,що виникають а також складено статистику, запропоновано запровадити зміни, щодо покращення якості готового продукту.
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Kozlovskyi V.O., Kozlovskyi S.V. (2005).Orhanizatsiia vyrobnytstva [Organization of production].Vinnitsa: VNTU, 168.
Lishchynska V. V. (2015).Upravlinnia proektamy [Project management].Кyiv: Tsentruchbovoiliteratury, 244.
B.-A. Lang, G. Effenberger (2009). Kolbasnye obolochki. Naturalnye, iskusstvennye sinteticheskie [Sausagecasings. Natural, synthetic, artificial].SPb.: Professiya, 256.
Rogov I.A. (2000). Obshchaya tekhnologiya myasa i myasoproduktov [Total meat and meat products technology]. Moscow: Kolos, 365.
Grekhova O.N. (2015)Ispolzovanie statisticheskikh metodov pri analize defektov kolbas. New directions insolving the problems of agrarian and industria lcomplex on the basis of modern technologies, 1,280–283.
Метрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.