ISSN 2663-1350 e-ISSN 2663-1369
uk Українська

Головна

«Право. Людина. Довкілля» – це науковий рецензований журнал відкритого доступу, який слугує платформою для дослідження та аналізу важливих правових питань, що впливають на людське суспільство та навколишнє середовище. Журнал публікує оригінальні дослідницькі, оглядові й теоретичні статті авторів з різних країн. Мета журналу – представляти результати відповідних досліджень у різних галузях права, які перетинаються з проблемами людини та навколишнього середовища: від сільськогосподарського, земельного та екологічного до цивільного, комерційного, адміністративного, інформаційного, фінансового та міжнародного – щодо питань, які впливають на добробут людини. Крім того, питання можна розглядати в різні періоди часу, від античності до сучасності. Визнаючи складні та еволюційні відносини між правовою системою, людською діяльністю та довкіллям, цей журнал прагне сприяти глибшому розумінню правових, етичних і суспільних аспектів соціальних і екологічних питань. Більше про це в розділі Цілі та проблематика.

Засновник та видавець: Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Посилання на журнал на сайті видавця: «Право. Людина. Довкілля».

Рік заснування: 2010. До 2019 року журнал мав іншу назву: «Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Право».

Ідентифікатор медіа R30-02295. Рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 21.12.2023 р. № 1795, протокол № 31. 

Періодичність випуску: 4 рази на рік.

Мова видання: англійська.

Головний редактор: Олена Яра.

У редакційну колегію наукового журналу входять провідні вчені з України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Італії. Інформація про повний склад розміщена в розділі Редакційна колегія.

Усі матеріали поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International Public License, що дозволяє іншим розповсюджувати рукопис із визнанням авторства роботи й першої публікації в цьому журналі. Повнотекстовий доступ до наукових статей журналу представлено у розділі Архів.

Журнал включений до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України (наказ МОН України від 17 березня 2020 року № 409). Галузь наук: юридичні. Спеціальність: 081 – право, 293 – міжнародне право.

Індексація журналу