Сучасне птахівництво

Розмір шрифта

Мова
Користувач
Сповіщення
  • Дивитися
  • Передплатити
Інформація
  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів

Інструкція для реєстрації користувача 

Робота рецензента

Форма рецензії

Приклад оформлення бібліографічного опису

Перелік журналів, що входить до наукометричних баз:

 - Scopus (Україна, Білорусь, Польща, Росія);

 - Іndex Copernicus;

 -  Web of Sciense (гуманітарні науки, природничі науки, суспільні науки);

 Алгоритм пошуку і розрахунку наукометричного показника:

 - Scopus;

 - Publish or Perish;

 - Google Scholar;

 - SNIP-індекс журналу.

 

  • Домашня сторінка
  • Про нас
  • Увійти
  • Зареєструватися
  • Пошук
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Анонси
  • Статистика
  • Пам’ятка для авторів статей
  • Згода
  • Редакційна колегія
Домашня сторінка > Архіви > № 9-10 (2021)

№ 9-10 (2021)

Зміст

Технологія

Trends in Turkey meat production in the world and in Ukraine
YE. Мarchyshyna, V. Melnyk, N. Prokopenko, S. Bazyvoliak, N. Hotsyk
PDF
26-30

Гігієна і санітарія

Оцінка впливу на довкілля різних систем виробництва м'яса курчат-бройлерів
V.O. Melnyk, O.V. Ryabinina
PDF
19-25

Інкубація

Дослідження впливу модифікації живлення ембріонів курей у процесі інкубації на виводимість яєць
N.V. Shomina, O.M. Baydevlyatova, T.V. Olkhovska
PDF
8-12


ISSN: 2415-7686