Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 205 (2015): Частина 1 (укр)
№ 205 (2015): Частина 1 (укр)
Опубліковано:
2015-02-18
Статті
АКТУАЛЬНІ ІННОВАЦІЙНІ КОНЦЕПЦІЇ ПЕРСПЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ НАУКИ ПРО БІОЛОГІЧНО ПОВНОЦІННУ ГОДІВЛЮ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ ТВАРИН В КОНТЕКСТІ ТВОРЧОГО СПАДКУ АКАДЕМІКА Г. О. БОГДАНОВА
В. М. Кандиба, І. І. Ібатуллін, В. І. Костенко
PDF
ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ КАЧЕНЯТ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ПОЖИВНОСТІ КОМБІКОРМІВ
І. М. Баланчук
PDF
ВИКОРИСТАННЯ НЕБІЛКОВОГО АЗОТУ (ОПТИГЕН™) В ЗАХИЩЕНІЙ ФОРМІ В РАЦІОНАХ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ:ДОСВІД В УКРАЇНІ
Г. П. Бондаренко, Ю. Є. Дворська
PDF
КРИТЕРІЇ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОЦІНКИ УМОВ ЖИВЛЕННЯ КОРІВ НА ПАСОВИЩІ
В. В. Борщенко
PDF
СПОЖИВАННЯ КОРМУ ТА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КОМБІКОРМІВ ІЗ РІЗНИМ РІВНЕМ ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ
С. В. Боярчук
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КОМБІНОВАНИХ ВИСОКОПРОТЕЇНОВИХ КОРМОВИХ ДОБАВОК ІЗ ВІДХОДІВ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА ТА РИБНИЦТВА
М. В. Гладій, В. Г. Кебко, М. Г. Порхун, Л. І. Остаповець, Л. О. Дєдова, С. О. Голембівський, В. М. Сундіков
PDF
КОМП’ЮТЕРНА МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ РАЦІОНІВ ДЛЯ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ ЛАКТУЮЧИХ КОРІВ
М. В. Гладій, В. Г. Кебко, М. Г. Порхун, Л. О. Дєдова, М. М. Передрій
PDF
ВПЛИВ ПРЕМІКСУ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ГУСЕЙ
Н. А. Гогітідзе, О. О. Калиниченко
PDF
МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ЖИВОЇ МАСИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА ЗБАГАЧЕННЯ РАЦІОНУ ЦИТРАТОМ НАНОМОЛІБДЕНУ ТА КОМПЛЕКСНОЮ КОРМОВОЮ ДОБАВКОЮ ПРОБІКС
Н. П. Головко, І. В. Яценко, О. М. Гетманець
PDF
ЗАСВОЄННЯ ХРОМУ В ОРГАНІЗМІ КРОЛІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РІВНЯ В КОМБІКОРМІ
М. І. Голубєв, К. І. Махно, О. Г. Махно
PDF
ПРОДУКТИВНОСТЬ ПЛЕМЕННЫХ КУР И КАЧЕСТВО ПРОДУКЦИИ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ В КОРМЛЕНИИ ТРЕОНИНА
А. Н. Гончаренко
PDF
МЕТАБОЛІЧНІ ПРОЦЕСИ РУБЦЯ ТЕЛИЧОК ТА ІНТЕНСИВНІСТЬ ЇХ РОСТУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ БІЛКОВО-ВІТАМІННО-МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ УДОСКОНАЛЕНОЇ РЕЦЕПТУРИ
І. М. Горійовська
PDF
ПРОДУКТИВНА ДІЯ БІОМАСИ ДРІЖДЖІВ НА ОБМІН РЕЧОВИН ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ ПРИ ІНТЕНСИВНОМУ ВИРОЩУВАННІ
Л. М. Дармограй, М. Є. Шевченко
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КОРМІВ КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ АРГІНІНУ У КОМБІКОРМАХ
І. І. Ібатуллін, І. І. Ільчук, М. Я. Кривенюк
PDF
НОВІ ПРИНЦИПИ БАЛАНСУВАННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ ДІЙНИХ КОРІВ ЗА ПОТРЕБОЮ НА УТВОРЕННЯ МОЛОКА І ОБМІННІ ПРОЦЕСИ В ОРГАНІЗМІ
М. Ф. Кулик, Т. О. Дідоренко, Ю. В. Обертюх, О. І. Скоромна, А. В. Тучик
PDF
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ НОВИХ ПРИНЦИПІВ БАЛАНСУВАННЯ ПОТРЕБИ НЕЗАМІННИХ АМІНОКИСЛОТ У РАЦІОНАХ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ ДІЙНИХ КОРІВ
М. Ф. Кулик, Ю. В. Обертюх, О. Ю. Безносюк
PDF
ПОЖИВНІСТЬ і ПРОДУКТИВНА ДІЯ ЗЕЛЕНОЇ МАСИ ТА СИЛОСУ З СУМІШКИ ОЗИМОГО ЖИТА З ТИФОНОМ
О. М. Курнаєв, К. М. Сироватко, С. М. Кулик, І. І. Сеник
PDF
ВЛИЯНИЕ КОРМОВОЙ ДОБАВКИ РУМИФОС НА СТРУКТУРУ ОРГАНОВ ПИЩЕВАРЕНИЯ МОЛОДНЯКА КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА
В. П. Кучерявый, А. А. Медведь, Н. Г. Повозников, А. А. Гиоргадзе, Н. Ш. Миндиашвили
PDF
ЛІПІДНИЙ СКЛАД ТКАНИН ТА ВІДТВОРНА ЗДАТНІСТЬ КОРОПІВ-ПЛІДНИКІВ ЗА РІЗНОГО РІВНЯ ВІТАМІНУ А В КОМБІКОРМІ
М. Б. Малетич
PDF
ОБГРУНТУВАННЯ УДОСКОНАЛЕННЯ НОРМ ГОДІВЛІ СВИНЕЙ РІЗНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ
В. О. Медведєв, О. М. Церенюк, Т. А. Стрижак, М. А. Хватова, Н. В. Ляшенко
PDF
СУБСТРАТ ВЕШЕНКИ ОБЫКНОВЕННОЙ В РАЦИОНАХ МОЛОДНЯКА КРУПНОГО РОГАТОГО СКОТА
М. А. Надаринская, А. И. Козинец, О. Г. Голушко, Т. Г. Козинец
PDF
ПРОДУКТИВНА ТА МЕТАБОЛІЧНА ДІЯ КАЛЬЦІЄВИХ СОЛЕЙ ЖИРНИХ КИСЛОТ У РАЦІОНАХ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
С. Я. Павкович, С. О. Вовк
PDF
ВИРОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ ЗА ЦІЛОРІЧНОЇ ОДНОТИПНОЇ ГОДІВЛІ
Я. І. Півторак, І. Я. Семчук, О. С. Наумюк, Р. А. Петришак, І. П. Голодюк
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГІЇ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КОРМІВ МОЛОДНЯКУ М’ЯСНОЇ ХУДОБИ ЗА ОПТИМІЗАЦІЇ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ
М. Г. Повозніков, С. М. Блюсюк, В. Є. Харкавлюк, А. А. Гиоргадзе
PDF
ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН В ОРГАНІЗМІ МОЛОДНЯКУ КРОЛІВ ЗА РІЗНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ ФРАКЦІЙ КЛІТКОВИНИ У КОМБІКОРМАХ
Ю. В. Позняковський, М. І. Голубєв
PDF
ЭКСТРУДИРОВАННЫЙ ОБОГАТИТЕЛЬ КОРМОВ В РАЦИОНАХ БЫЧКОВ НА ОТКОРМЕ
В. Ф. Радчиков, В. К. Гурин, В. П. Цай, А. Н. Кот, О. Ф. Ганущенко
PDF
НОРМУВАННЯ ЛІПІДНОГО ЖИВЛЕННЯ ПЕРЕПЕЛІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСА
М. Ю. Сичов
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ КОМБІКОРМУ ЗА ГОДІВЛІ ЛУСКАТОГО КОРОПА
О. О. Тарасенко, І. В. Гноєвий
PDF
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД SPIRULINA PLATENSIS ЯК КОРМОВОЇ ДОБАВКИ ЗА ДОДАВАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ДО ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАРРУКА
А. Д. Хоменко, В. М. Надточій, Г. П. Ривак
PDF
ПРОДУКТИВНІСТЬ СРІБЛЯСТО-ЧОРНИХ ЛИСІВ ПРИ ЧАСТКОВІЙ ЗАМІНІ В ЇХ РАЦІОНАХ КУКУРУДЗЯНОЇ ДЕРТІ ЯБЛУЧНИМИ ВИЧАВКАМИ І ГАРБУЗОМ
Т. В. Шевчук
PDF
SPECIFIC PREMIXES FORMATION FOR THE EWES LOCATED ON THE SHEEP FARMS IN THE STEPPE ZONE OF UKRAINE
D. V. Yephremov, І. V. Gnoyevyy
PDF
ПОКАЗНИКИ СПЕРМОПРОДУКТИВНОСТІ БУГАЇВ-ЕМБРІОТРАНСПЛАНТАНТІВ
О. В. Бойко, Л. А. Коропець
PDF
ВПЛИВ КРАТНОСТІ ГОДІВЛІ НА ЕКОНОМІЧНУ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ
В. М. Волощук, Ю. В. Засуха, С. М. Грищенко, Н. П. Грищенко
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИЗАЦІЇ МОЛОЧНИХ ФЕРМ
І. В. Гончаренко, Д. Т. Вінничук
PDF
ВИРОЩУВАННЯ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ У КЛІТКОВИХ БАТАРЕЯХ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ГОДІВНИЦЬ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ
В. В. Гуренко, С. М. Базиволяк, Н. П. Пономаренко
PDF
ПРОДУКТИВНІСТЬ СІЯНИХ ТРАВОСТОЇВ ЗАЛЕЖНО ВІД НАСИЧЕННЯ ЇХ ЛЮЦЕРНОЮ
Г. І. Демидась, В. П. Коваленко, П. У. Ковбасюк, Ю. В. Демцюра
PDF
ВИКОРИСТАННЯ КОМБІНОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ ЦЬОГОЛІТОК КОРОПА
І. О. Кожушко
PDF
ВПЛИВ ВІКУ ЗАБОЮ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ НА ЇХ М’ЯСНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ
О. П. Крук, А. М. Угнівенко
PDF
АНАЛІЗ ГОДІВЛІ НУТРІЙ В СУЧАСНИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
О. А. Кузьменко
PDF
СТИМУЛЯЦІЯ РОСТУ ПОРОСЯТ-СИСУНІВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ ПРЕПАРАТАМИ
К. В. Кулдонашвілі, В. І. Шеремета, В. Г. Каплуненко
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ІНТЕНСИВНОГО ВИРОБНИЦТВА КРОЛЯТИНИ У ПРИКАРПАТТІ
І. С. Лучин, Л. М. Дармограй, І. С. Вакуленко
PDF
ЕКСТЕР’ЄРНІ ОСОБЛИВОСТІ СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ ІЗ РІЗНОЮ ТРИВАЛІСТЮ ЕМБРІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ
М. І. Маценко
PDF
РОЛЬ МОЛОЗИВА У ФОРМУВАННІ ІМУНІТЕТУ В НОВОНАРОДЖЕНИХ ТЕЛЯТ
Д. О. Мельничук, В. А. Грищенко
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ СХРЕЩУВАННЯ АБЕРДИН-АНГУСЬКОЇ І ШАРОЛЕЗЬКОЇ ПОРІД
Д. К. Носевич
PDF
ДЕЯКІ АСПЕКТИ ІСТОРІЇ СТАНОВЛЕННЯ ЯЄЧНОГО ПТАХІВНИЦТВА
Ю. В. Осадча
PDF
ОЦІНКА МОРФОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ІНКУБАЦІЙНИХ ЯЄЦЬ ПЕРЕПЕЛІВ ПОРОДИ АНГЛІЙСЬКА БІЛА ЗАЛЕЖНО ВІД ВІКУ
М. В. Петерс
PDF
ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА МЯСА БЫЧКОВ РАЗЛИЧНЫХ ГЕНОТИПОВ
И. С. Петрушко, Р. В. Лобан, С. В. Сидунов, В. И. Леткевич, О. В. Шуляковская
PDF
ВПЛИВ НЕЙРОТРОПНО-МЕТАБОЛІЧНОГО ПРЕПАРАТУ НА РІВЕНЬ ГЛЮКОЗИ В КРОВІ СВИНОМАТОК У РІЗНІ ПЕРІОДИ ФІЗІОЛОГІЧНОГО СТАНУ
О. С. Пилипчук, В. І. Шеремета
PDF
ВПЛИВ РІВНЯ ГОДІВЛІ АСКАНІЙСЬКИХ М’ЯСО-ВОВНОВИХ ОВЕЦЬ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ СЕЛЕКЦІЇ
П. І. Польська
PDF
ОСОБЕННОСТИ МИКРОКЛИМАТА В НАИБОЛЕЕ РАСПРОСТРАНЕННЫХ ТИПАХ ЖИВОТНОВОДЧЕСКИХ ПОМЕЩЕНИЙ ДЛЯ СОДЕРЖАНИЯ КОРОВ ДОЙНОГО СТАДА В РАЗЛИЧНЫЕ СЕЗОНЫ ГОДА
В. Н. Тимошенко, И. С. Петрушко, А. А. Музыка, А. А. Москалев
PDF
ПРИЧИНИ, ЯКІ СТРИМУЮТЬ РОЗВИТОК М'ЯСНОГО СКОТАРСТВА В УКРАЇНІ ТА НАПРЯМКИ ЙОГО ЗРОСТАННЯ
А. М. Угнівенко
PDF
ЩОДО СКОРОСПІЛОСТІ М’ЯСНОЇ ХУДОБИ
А. М. Угнівенко
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОГО КОРМУ В ГОДІВЛІ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЧОК
Н. М. Федак, С. П. Чумаченко, Я. С. Вовк
PDF
ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ, ВИРОЩЕНИХ У МОЛОЧНИЙ ПЕРІОД ЗА РІЗНОЇ КІЛЬКОСТІ ВИПОЮВАННЯ НЕЗБИРАНОГО МОЛОКА
І. П. Чумаченко, Л. А. Коропець, А. Я. Маньковський, Т. А. Антонюк
PDF
ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЕРЕПЕЛІВ БАТЬКІВСЬКОГО СТАДА ЗА ДІЇ ГЛІЦИНАТІВ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ТА β-КАРОТИНУ
Л. В. Шевченко, С. В. Гусак, В. М. Михальська, В. М. Поляковський, Л. В. Малюга
PDF
BROILER MEAT PRODUCTION IN UKRAINE
М. Sakhatsky, Е. Abdullaieva
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів