Аспарагінати у раціонах підсвінків

Автор(и)

  • І. В Зірук Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • В. В. Салаутін Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • Є. О. Чечоткіна Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • М. П. Симонова Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • О. В. Федотова Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Анотація

Наведено дані щодо позитивного впливу комплексу аспаргінатів на морфологічні показник крові підсвинків, який дає змогу збільшити зоотехнічні показники, не призводячи до здорожчання кормів для тварин.

Біографії авторів

І. В Зірук, Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

кандидат ветеринарных наук

В. В. Салаутін, Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Доктор ветеринарных наук, профессор

Є. О. Чечоткіна, Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Аспирант

М. П. Симонова, Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Студент

О. В. Федотова, Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Студент

Посилання

Байматов, В.Н. Состояние здоровья крупного рогатого скота в зоне биогеохимической провинции / В.Н.Байматов, Э.Р.?смагилов, В.А.Васяев // Ветеринария. – 2005. – № 1. – С. 42–45.

Novotny, J. Bioavailability of trace elements proteinates in pigs / J.Novotny, H.Seidel, G.Kovac, R.Babcek // Medycyna Wet. – 2005. – 61. – S. 38–41.

Рыжов А.А. Хелавит – уникальная форма биодоступности микроэлементов/ А.А.Рыжов, Ю.М.Козлов // Зооиндустрия. – 2007. – № 10. – С. 13–15.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті