The morphological characteristics of blood of broiler chickens chickens by joint action of ochratoxin A and deoxynivalenol
Анотація
NoneПосилання
Бессарабов Б.Ф. Микотоксикозы в птицеводстве и меры борьбы с ними / Б.Ф. Бессарабов // Ветеринария сельскохозяйственных животных. – 2007. – № 10. – С. 11–16.
Гогин А.Е. Микотоксины: значение и контроль /А.Е. Гогин// Ветеринария. 2006. – № 3. – С. 9 – 11.
Дулетов Е.Г. Микотоксикозы кур в Ростовской области: автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. вет. наук: спец. 06.02.02 “Ветеринарная микробиология, вирусология, эпизоотология, микология с микотоксикологией и иммунология” / Дулетов Евгений
Георгиевич; ФГБОУ ВПО “Донской государственный аграрный университет”. – пос. Персиановский, 2011. – 24 с.
Захарова Л.П. ?зучение содержания микотоксинов (дезоксиниваленола, зеараленона, фумонизинов В1 и В2, охротоксина А) в продовольственном зерне урожаев 2006 - 2007 / Л.П. Захарова, ?.Б. Седова, ?.В. Аксёнов // Современная микология в России. – 2008. – Т 2. – С. 253 – 254.
?ванов А.В. Актуальные проблемы профилактики микотоксикозов / А.В. ?ванов, М.Я. Тремасов, Г.М. Нуртдинов // Ветеринарный врач. – 2008. – № 2. – С. 2–3.
Котик А.Н. Микотоксикозы птиц / А.Н. Котик. – Донецк: Борки, УААН, ?нститут птицеводства, 1999. – 267 с. – ISBN 966-556-202-9.
Котик А.Н. Случаи микотоксикозов сельськохозяйственных птиц в Украине в 1974-96 гг. / А.Н. Котик, В.А. Труханова // Птахівництво. Міжвідомчий тем. наук. збірник. – 1997. – Вип. 47. – С. 92 – 100.
Тремасов М.Я. Профилактика микотоксикозов животных в Республике Марий Эл / М.Я. Тремасов, ?.?. ?ванов, H.A. Новиков // Ветеринария. 2005. – № 8. – С. 12 – 14.
BIOMIN’s Mycotoxin Survey – 3rd Quarter Report 2011 [Електронний ресурс] / Karin Nährer.– Режим доступу: http://temp.biomin.net/ru/obrazovatelnyi-centr/stati/articlesdetails/
article/biomins-mycotoxin-survey-3rd-quarter-report-2011.
Effects of mycotoxins in animal nutrition: A review / O. O. M. Iheshiulor, B. O. Esonu, O. K. Chuwuka [et al.] // Asian J. Anim. Sci. – 2011. – № 5 – Р. 19 – 33.
Important mycotoxins and the fungi which produce them / J. C. Frisvad, U. Thrane, R. A. Samson, J. I. Pitt // Adv. Exp. Med. Biol. – 2006. – Vol. 571. – P. 3 – 31.
Mycotoxicosis in poultry. What to look for [Електронний ресурс] / Dr. Swamy Haladi. – Режим доступу : http://www.knowmycotoxins.com/documents/Dr.SwamyHaladi_000.pdf.
Mycotoxins: Risks in Plant, Animal, and Human Systems. Task Force Report / Council for Agricultural Science and Technology, Ames, IA, USA, 2003. – № 139. – 199 p. – ISBN 1-887383-22-0
Worldwide occurrence of mycotoxins in commodities, feeds, and feed ingredients / E.M. Binder, L.M. Tan, L.J. Chin [et al.] // Anim. Feed Sci. Tech. – 2007. – № 137. – P. 265 –282.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).