ISSN 2663-967X e-ISSN 2663-9688
uk Українська

Головна

Журнал «Український часопис ветеринарних наук» – це науковий рецензований журнал, який публікує оригінальні дослідження, теоретичні та оглядові статті авторів з різних країн із широкого спектру питань ветеринарної медицини. Метою наукового журналу «Український часопис ветеринарних наук» є висвітлення результатів наукових досліджень, різних точок зору вчених з глобальних і поточних наукових проблем, аналіз перспектив на майбутнє. Журнал публікує матеріали з таких основних напрямів: діагностика, профілактика та лікування хвороб тварин, вивчення мікробіологічних та імунологічних аспектів ветеринарної медицини, дослідження генетичних аспектів ветеринарної медицини, поведінкових аспектів тварин, дослідження та розробка заходів щодо підтримання здоров'я та гігієни тварин, контролю харчування, утримання. Більше про це в розділі Цілі та проблематика

Засновники видання: Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Видавець: Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Державна реєстрація: Ідентифікатор медіа R30-02293. Рішення Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення № 1795, протокол № 31 від 21.12.2023 р.

Рік заснування: 2010.

Періодичність випуску: 4 рази на рік.

Мови видання: англійська.

Головний редактор: Вікторія Анатоліівна Грищенко

Заступник головного редактора: Світлана Алімівна Ткачук

До складу редакційної колегії наукового журналу входять науковці з Чеської Республіки, Польщі, Румунії, Туреччини, Китаю, Албанії, Іспанії. Інформація про повний склад розміщена в розділі Редакційна колегія.

Редакційна колегія журналу дотримується етичних і професійних стандартів, що засновані на положеннях Публікаційної етикиУмови публікації та Загальні вимоги до оформлення рукописів розташовані в розділі для авторів.

Усі матеріали розповсюджуються згідно з умовами міжнародної публічної ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International Public License, що дозволяє іншим поширювати статтю з визнанням авторства та її першої публікації в цьому журналі.

Журнал дотримується політики відкритого доступу, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями, задля загального суспільного прогресу. Це означає, що весь його зміст перебуває у вільному доступі для користувачів безкоштовно. Більш детальна інформація про це розміщена в розділі Політика відкритого доступу. Повнотекстовий доступ до наукових статей журналу представлено у розділі Архів.

Журнал включений до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України (наказ МОН України від 28 грудня 2019 року № 1643). Галузь наук: Ветеринарні. Спеціальність: 211 – Ветеринарна медицина, 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Індексація журналу