ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СУХОЇ МОРКВИ РІЗНИХ СОРТІВ

Authors

  • Л. Ф. Скалецька НУБіП України
  • О. В. Завадська НУБіП України
  • О. В. Дяденко

Abstract

Наведено результати вивчення ефективності виробництва сухої моркви залежно від сорту в умовах Лісостепу. Виділено найпридатніші для сушіння.

Author Biographies

  • Л. Ф. Скалецька, НУБіП України
    кандидат сільськогосподарських наук
  • О. В. Завадська, НУБіП України
    кандидат сільськогосподарських наук
  • О. В. Дяденко
    магістр

References

Барабаш О. Ю. Біологічні основи овочівництва / О. Ю. Барабаш, Л. К. Тараненко, З. Д. Сич. – К. : Арістей, 2005. – 354 с.

Бурич О. Сушка плодов и овощей / О. Бурич, Ф. Берки; перевод с венг. О. А. Воронова ; под ред. А. С. Гинзбурга. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 279 с.

Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні у 2010 р. – К. : Алефа, 2010. – 229 с.

Куць О. І. Перспективи переробки і зберігання сільськогосподарської про-дукції / О. І. Куць // Економіка АПК. – 2004. – № 6. – С. 9–11.

Скалецька Л. Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва: навчальний посібник / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К. : Видавничий центр НАУ, 2006. – 204 с.