INCONSTANCY OF THE SAVOY CABBAGE CLOVES BIOCHEMICAL COMPOSITION DURING THE STORING PROCESS

Автор(и)

  • I. Fedosiy Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

The results of research of biochemical composition of the Vertju 1 340 variety cabbage presented which are offered for growing in the Forest Steppe conditions and increasing of the production and the assortment of the vegetable cultures, improvements of their quality.

Біографія автора

  • автор I. Fedosiy, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    pHD

Посилання

Биохимия овощных культур / Под ред. А. ?. Ермаковой, В. В. Арасимовича. – Л. – М. : Сельхозиздат, 1961. – 538 с.

Болотских А. С. Капуста / А. С. Болотских. – Харьков : Фолио, 2002. – 320 с.

Болотских А. С. Настольная книга овощевода / А. С. Болотских. – Харьков : Фолио, 2005. – 467 с.

Большая книга садовода и огородника / Под ред. О. Ганичкиной. – М. : ?здательский дом “ОН?КС 21 век”, 2003. – 864 с.

Большая энциклопедия народной медицины. – М. : ?здательский дом А?С, Алма Пресс, 2004. – С. 1089–1092.

Давыдов В. Д. Советы огородникам / В. Д. Давыдов. – Донецк : Донбас, 1989. – 191 с.

Жук О. Я. Повышение качества белокочанной капусты / О. Я. Жук, Г. К. Мегедь // Качество овощных и бахчевых культур. – М. : Колос, 1981. – С. 105–109.

Китаева ?. Е. Белокочанная капуста / ?. Е. Китаева, В. ?. Орлова. – М. : Россельхозиздат, 1980. – 44 с.

Котов А. ?. Пищевые продукты в лечебном питании / А. ?. Котов, В. Н. Корзун. – К. : Здоровье, 1985. – 141 с.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – Харків : Основа, 2001. – 366 с.

Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі / З. Д. Сич, І. М. Сич. – К. : Арістей, 2005. – 187 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті