RESEARCHINH QUALITY OF HOPS AND HOP’S PRODUCTS WHICH USED IN BREWING

Автор(и)

  • A. V. Bober Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • B. V. Mylymukha Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • O. V. Chyhman Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

The results of biochemical studies hops and ho’s products of home manufacture and foreign production that using in brewing were presented. On results of biochemical indexes of hops and hop’s products that must be considered during the storage, processing and brewing were established their advantages and disadvantages.

Біографії авторів

  • автор A. V. Bober, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    PhD Agricultural Science
  • автор B. V. Mylymukha, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    masters
  • автор O. V. Chyhman, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    masters

Посилання

Specifications hop pellets ISO 707028: 2009. – [Effective as of 2011-07-01] - K .: State Committee of Ukraine 2010. – 19 p. – (National Standard of Ukraine).

Annual reports for the production of hop and beer firms in the world "Hopsteiner", "Joh. Barth & Sohn "2011–2012 year.

Innovative way of development hop / [Savchenko Y., Kovalev V.B., T.Y. Pryymachuk et al.] Ed. Y.I. Savchenko. – Exactly, "Ruta", 2011. – 112 p.

Conceptual Framework for hop growing in today's market conditions. / [Pryymachuk T.Y., T.Y. Sitnikova, Shtanko T.A., Protsenko A.V.] – Zhitomir: ISHP, 2010. – 55 p.

Lyashenko N.I. Biochemistry and hmeleproduktov hop / Lyashenko N.I. – Zhitomir: Polyssya, 2002. – 388 p.

Lyashenko N.I. Fyzyolohyya and biochemistry hop / N.I. Lyashenko, Mikhailov N.G., R.I. Ryduk – Exactly: Polyssya, 2004. – 408 p.

Lyashenko N.I. Efficiency granulated hops in brewing / N.I. Lyashenko, L.V. Protsenko, M.G. Mikhailov // hop. – 2006. – № 1. – P. 45–59.

Protsenko L.V. Improving the quality of beer using hop agents / L.V. Protsenko, N.I. Lyashenko, A.E. Meletyev, M.S. Barmakov // Food Industry. K .: NUFT – 2007. – № 9. – P. 10–13.

Hops. Specifications ISO 7067: 2009. – [Effective as of 2011-07-01] – K.: State Committee of Ukraine 2010. – 11 p. – (National Standard of Ukraine).

Завантаження

Номер

Розділ

Статті