INFLUENCE OF CONVICTED DRYING IS ON STORAGE OF SHEETS STEVIA
Анотація
The results of experimental researches are presented in relation to kinetics of the convicted drying of stevia and with application of method of differential sweepable calorimetries were investigational motion of processes which take a place in the process of drying. The terms of storage sheets stevia are studied dried at different temperatures and the researches of energy mode of the convicted drying of stevia is made to order to industrial application: temperature 100/60 °C, duration of 75 min., a rate of movement air is 2-2,5 m/sec.
Посилання
Bogers R.J., Craker L.E. and Lange D. (eds.), Medicinal and Aromatic Plants, р. 237-252.
Effect of different drying temperatures on the moisture and phytochemical constituents of edible irish brown seaweed [текст] / S. Gupta, S. Cox, N. Abu-Ghannam // Food science and technology. no 1, 2011, p. 1-7.
Методичні рекомендації з критеріїв оцінки якості листків стевії (Stevia rebaudiana Bertonі) сушеної як сировини для подальшого використання у харчовій промисловості [текст] / М.В. Роїк, І.В. Кузнєцова // - Дніпропетровськ: вид. центр «Адверта». 2013. – 23 с.
Патент України 79699 на корисну модель МПК9 A01F25/100; A23F3/34; A23L2/60; A23L3/40 Спосіб післязбиральної обробки стевії (Stevia Rebaudiana Bertroni) / Роїк М.В., Снєжкін Ю.Ф., Петрова Ж.О., І.В Кузнєцова, заявник-патентовласник Київ. Ін-т біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН. - №u201213397 Заявл. 23.11.2012 Опубл. 25.04.2013, Бюл. №8.
Роїк М.В. Інтенсифікація процесу сушіння стевії (Stevia rebaudiana Bertonі) / М.В. Роїк, І.В. Кузнєцова, В.О. Голодняк, А.В. Піндур // Вісник Вінницького національного аграрного університету. – Вінниця, - 2014. №82. В.5 – с.27-31.
Патент 92649України на корисну модель МПК9 А01F25/12, A23F3/34, A23L2/60, A23L3/40 Спосіб конвективного сушіння стевії (Stevia rebaudiana Bertonі) / М.В. Роїк, І.В. Кузнєцова, заяв. патентовласник Київ. Ін-т біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН. - №u201403317. заявл. 01.04.2014 р. опубл. 26.08.2014 p. - Бюл. №16.
Кузнєцова І.В. Зміна якісних показників листя стевії (Stevіa rebaudіana Bertonі) впродовж зберігання / І.В. Кузнєцова // Цукрові буряки. – К, 2014. №1 – С. 18-19.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).