СУЧАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕЛЕКТРОАКТИВОВАНИХ ВОДНИХ СЕРЕДОВИЩ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ В М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Л. В. Баль-Прилипко НУБіП України
  • Б. І. Леонова
  • О. М. Гармаш

Анотація

Висвітлено результати наукових досліджень властивостей електроактивованих водних середовищ. За результатами комплексних досліджень процесу релаксації активованих водних середовищ залежно від варійованих зовнішніх параметрів установлено, що активований стан водних середовищ є термодинамічно нестабільним.

Біографії авторів

  • автор Л. В. Баль-Прилипко, афіліація НУБіП України
    кандидат технічних наук, доцент
  • Б. І. Леонова
    аспірантка
  • О. М. Гармаш
    здобувач

Посилання

Бордун І. Дослідження зміни спектрів пропускання електрохімічно активованої води у процесі релаксації / І. Бордун, В. Пташник, Н. Черновол // Вісник Львів. ун-ту. Серія фізика. – Львів. – 2010. – Вип. 45. – С. 100–106.

Прилуцкий В. ?. Электрохимически активированная вода: аномальные свойства, механизм биологического действия / В. ?. Прилуцкий, В. М. Бахир. – М. : ВНИ? мед. техники, 1997. – 232 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті