ПІДБІР СОРТИМЕНТУ БУРЯКА СТОЛОВОГО ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ

Автор(и)

  • Л. Ф. Скалецька НУБіП України
  • О. В. Завадська НУБіП України

Анотація

Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощеного в умовах Лісостепу, залежно від сорту. Виявлено найпридатніші для зберігання.

Біографії авторів

  • автор Л. Ф. Скалецька, афіліація НУБіП України
    кандидат сільськогосподарських наук
  • автор О. В. Завадська, афіліація НУБіП України
    кандидат сільськогосподарських наук

Посилання

Барабаш О. Ю. Столові коренеплоди / О. Ю. Барабаш, О. Д. Шрам, С. Т. Гутиря. – К. : Вища школа, 2003. – 85 с.

Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні у 2010 р. – К. : Алефа, 2010. – 229 с.

Мінагрополітики: виробництво овочів [Електронний ресурс]. – Режим дос-тупу: http://minagro.gov.ua/node/1422.

Скалецька Л. Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва: навчальний посібник / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К. : Видавничий центр НАУ, 2006. – 204 с.

Зберігання і переробка продукції рослинництва / [Скалецька Л. Ф., Подп-рятов Г. І., Сеньков А. М., Хилевич В. С.]. – К. : Мета, 2002. – 342 c.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті