RESEARCHINH QUALITY OF HOPS AND HOP’S PRODUCTS WHICH USED IN BREWING
Анотація
The results of biochemical studies hops and ho’s products of home manufacture and foreign production that using in brewing were presented. On results of biochemical indexes of hops and hop’s products that must be considered during the storage, processing and brewing were established their advantages and disadvantages.
Посилання
Specifications hop pellets ISO 707028: 2009. – [Effective as of 2011-07-01] - K .: State Committee of Ukraine 2010. – 19 p. – (National Standard of Ukraine).
Annual reports for the production of hop and beer firms in the world "Hopsteiner", "Joh. Barth & Sohn "2011–2012 year.
Innovative way of development hop / [Savchenko Y., Kovalev V.B., T.Y. Pryymachuk et al.] Ed. Y.I. Savchenko. – Exactly, "Ruta", 2011. – 112 p.
Conceptual Framework for hop growing in today's market conditions. / [Pryymachuk T.Y., T.Y. Sitnikova, Shtanko T.A., Protsenko A.V.] – Zhitomir: ISHP, 2010. – 55 p.
Lyashenko N.I. Biochemistry and hmeleproduktov hop / Lyashenko N.I. – Zhitomir: Polyssya, 2002. – 388 p.
Lyashenko N.I. Fyzyolohyya and biochemistry hop / N.I. Lyashenko, Mikhailov N.G., R.I. Ryduk – Exactly: Polyssya, 2004. – 408 p.
Lyashenko N.I. Efficiency granulated hops in brewing / N.I. Lyashenko, L.V. Protsenko, M.G. Mikhailov // hop. – 2006. – № 1. – P. 45–59.
Protsenko L.V. Improving the quality of beer using hop agents / L.V. Protsenko, N.I. Lyashenko, A.E. Meletyev, M.S. Barmakov // Food Industry. K .: NUFT – 2007. – № 9. – P. 10–13.
Hops. Specifications ISO 7067: 2009. – [Effective as of 2011-07-01] – K.: State Committee of Ukraine 2010. – 11 p. – (National Standard of Ukraine).
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).