PERSPECTIVE DIRECTION IN CROP RAW PROCESSING FROM SUGAR SORGHUM
Анотація
Actuality sorghum cultivation in climatic conditions of Ukraine is devoted. The list of products, including food syrup, raw materials for the production from sugar sorghum was written. Submitted the fundamental technological scheme of production and purification of edible syrup sorghum.Посилання
Online resource: http://www.ukragroconsult.com/data/news/v-uzbekistane-namereny-ispolzovat-sorgo-v-saharnoi-promyshlennosti
Kurbanov S. Influence of fertilizers and soil processing to the sugar sorghum yield. - Agrohimiya. 4. 2001 - p. 35-38.
Romanov E.G. Production and sorghum in the US using food and feed purposes. E.G. Romanov // Obzornaya informatcia. Series: Elevatornaya promishlenost. - Moscow.: VNYYTЭYSH, VASHNYL, 1979, -38s.
Pholsen S., Kasikranan S., Suksri A (1998) Dry Matter Yield, Chhemical Components and Dry Matter Degradability of Ten Sorghum Cultivars Grown on Oxic Paleustult Soil.-Pakistan Journal of Biological Sciences.Is.1 (3) - P .228-231
Sweet sorghum - an alternative energy crop / R. Janssen, S. Braconnier, D. Rutz et al. // 22nd European biomass conference and exhibition / [R. Janssen, S. Braconnier, D. Rutz and others]. - Hamburg: CIRAD, 2013.- P. 200-206.
Syrup Production from Sweet Sorgum / N. Nimbkar, N.M. Kolekar, J.H. Akade, A.K. Rajvanshi // Nimbkar Agricultural Research Institute (NARI), Phaltan. September 2006. P.10.
Vukov K. Zuckerhirsesirup - ein Produkt für dietätische Lebensmittel / K. Vukov, E. Magar - Pichler, M. Toth, J. Barta // «Zuckerindustrie». – 1987. – 112. – №8. – P. 709-712
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).