REVISED AND STORAGE CORN-FORAGE FOOD AND INDUSTRIAL PRODUCTS
Анотація
We have been analyzed scientific publications domestic and foreign scholars on effective economically advantageous post harvest handling and storage of grain corn. The main factors to consider during post harvest handling and storage of grain in order to obtain high-quality environmentally friendly products corn. A study of generalization and systematization of the material.Посилання
Голик М. Г. Хранение и обработка початков и зерна кукурузы / М. Г. Голик. – М.: "Колос", 1968. – 335 с.
Жемела Г. П. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Підруч. / Г. П. Жемела, В. І. Шемавньов, О. М. Олексюк. – Полтава: РВВ "TERRA", 2003. – 420 с.
Казаков Е. Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко. – СПб.: Г?ОРД, 2005. – 512 с.
Карпов Б. А. Технология послеуборочной обработки и хранения зерна / Б. А. Карпов. – М.: Агропромиздат, 1987. – 288 с.
Кирпа М. Я. Збирання і збереження зерна / М. Я. Кирпа // Хранение и переработка зерна. – 2001. – № 7 (25). – С. 26–29.
Кирпа Н. Я. Особенности первичной обработки и хранение зерна / Н. Я. Кирпа // Хранение и переработка зерна. – 2003. – №7. – С. 38–40.
Кирпа Н. Я. Состояние и особености технологий послеуборочной обработки кукурузы / Н. Я. Кирпа // АПК-?нформ. – 2001. – С. 12–15.
Лихочвор В. В. Рослинництво: навчальний посібник / В. В. Лихочвор. – К.: Центр навчальної літератури, 2004. – 816 с.
Панфилов А.Э. Предуборочная и послеуборочная динамика влажности зерна кукурузы в связи с десикацией посевов / А.Э. Панфилов, Е.С. ?ванова // Кукуруза и сорго.– 2007. – № 5. – С.10–14.
Подпрятов Г. І. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Навч. Посібник / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков. – К.: ЦП Компринт, 2010. – 495 с.
Подпрятов Г. І. Післязбиральна доробка та зберігання продукції рослинництва: Навчальний посібник / Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька, А. В. Бобер. – К.: Центр інформаційних технологій, 2009. – 296 с.
Шпаар Дитер. Кукуруза: выращивание, уборка, хранение и использование / Дитер Шпаар – К.: ?Д «Зерно», 2012. – 462 с.
Яковенко В.А. Прием, хранение и обработка кукурудзы / В. А. Яковенко. – М.: Колос, 1972. – 103 с.
Pahl H. Maisanbau 98. Top-Sorten bringen Bares / H. Pahl // DLZ-Agrarmagazin. – 1997. – № 12. – S.21–22.
Vitazek I. Sorbition isotherms of maize grains / I. Vitazek, J. Havelka, M. Pirsel // Agriculture. – 2003. – Vol. 49, № 3. – S.137–142.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).