SELECTION OF BEETROOTS FOR PROCESSING

Автор(и)

  • L. F. Skalets’ka ,
  • O. V. Zavads’ka
  • N. A. Ilyuk

Анотація

The authors present the results of studying the efficiency of the dry beetroot production, which has been grown up in conditions Ukraine’s Forest-steppe, depending on a variety. An complex estimation of fresh and dried products of 5 different varieties and hybrids of beetroot for the content of the basic biochemical, biometric and technological parameters. Select the most suitable for drying and pickles

Біографії авторів

  • автор L. F. Skalets’ka, афіліація ,

    сandidates of agricultural sciences

  • O. V. Zavads’ka

    сandidates of agricultural sciences

  • N. A. Ilyuk

    сandidates of agricultural sciences

Посилання

Барабаш О. Ю. Біологічні основи овочівництва: Навчальний посібник / О. Ю. Барабаш, Л. К. Тараненко, З. Д. Сич. – К.: Арістей, 2005. – 348 с.

Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні у 2010 р. – К.: Алефа, 2010. – 229 с.

Зберігання і переробка продукції рослинництва / Скалецька Л. Ф., Подпрятов Г. І., Сеньков А. М. та ін. – К.: Мета, 2002. – 342 c.

Скалецька Л. Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва: навчальний посібник / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К.: Видавничий центр НАУ, 2006. – 204 с.

Скалецька Л. Ф. Технології зберігання і переробки: способи ефективного використання врожаю городини та садовини: Монографія / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К.: «Центр інформаційних технологій», 2014. – 202 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті