АГРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА СОРТИМЕНТУ КАПУСТИ БРЮССЕЛЬСЬКОЇ

Автор(и)

  • В. Б. Кутовенко НУБіП України
  • Н. В. Тиха Український інститут експертизи сортів рослин
  • С. А. Негода

Анотація

Вивчено сорти й гібриди капусти брюссельської. Встановлено найбільш ранні з настанням господарської стиглості головочок через 167–169 діб та врожайні, які забезпечують товарну врожайність головочок 13,1–15,5 т/га.

Біографії авторів

  • автор В. Б. Кутовенко, афіліація НУБіП України
    кандидат сільськогосподарських наук
  • автор Н. В. Тиха, афіліація Український інститут експертизи сортів рослин
    старший науковий співробітник
  • С. А. Негода
    студент

Посилання

Список літератури

Болотских А. С. Овощи Украины / А. С. Болотских. – Харьков : Орбита, 2001. – 1088 с.

Джохадзе Т. ?. Капуста краснокочанная, савойская, брюссельская, брок-коли / Т. ?. Джохадзе, Л. А. Кравец. – Л. : Колос. Ленингр. отд-ние, 1983. – 72 с.

Жук О. Я. Господарсько-біологічна оцінка середньопізніх сортів капусти брюссельської в умовах Лісостепу України. Вісник Львівського державного агра-рного університету / О. Я. Жук, І. М. Срібна. – Львів, 2004. – С. 227–231.

Жук О. Я. Продуктивність пізньостиглих сортів капусти брюссельської в умовах Лісостепу. Овочівництво і баштанництво / О. Я. Жук, І. М. Срібна. – Хар-ків, 2004. − № 49.– С. 268–274.

Доспехов Б. А. Методика полевого опыта: (С основами статистической об-работки результатов исследований) / Б. А. Доспехов. – ?зд.4-е, перераб. и доп. – М. : Колос, 1979. – 416 с.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – Х. : Основа, 2001. – 369 с.

Резниченко Д. Агроогляд: овочі та фрукти [Електронний ресурс]. – 2006. – № 9 (13). – Режим доступу: http://www.lol.org.ua/rus/showart.php?id=34087.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті