Інноваційні підходи до формування системи управління якістю сільськогосподарського підприємства як спосіб адаптації до вимог ринку

Автор(и)

  • Т.І. Балановська
  • О.П. Гогуля
  • А.В. Троян
  • З.П. Борецька

Анотація

Розглянуто особливості взаємодії підсистем (якість організації, якість продукції, якість виробництва, якість взаємодії із зовнішнім середовищем) у системі управління якістю підприємства з врахуванням політичного, соціального, економічного, екологічного, науково-технічного та організаційного аспектів проблеми якості. Оцінено перспективи адаптації сільськогосподарських підприємств до вимог сучасного ринку, їх пріоритети та переваги у взаємовідносинах "виробник-споживач".

Завантаження

Номер

Розділ

Статті