Обґрунтування ресурсоощадних технологій отримання високоякісної сировини для пивоваріння в україні

Автор(и)

  • М. Д. Мельничук Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • П. Ю. ДРОЗД Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

Висвітлено сучасні особливості вирощування ячменю пивоварного із узагальненням нових положень щодо кількісних і високоякісних показників отримання продукції на усіх етапах формування сировини.

Складена сучасна структура головних чинників, які впливають на фізіологічний, фіто-санітарний та екологічний стан кожного окремого посіву ячменю в Лісостепу України.

Біографії авторів

  • автор М. Д. Мельничук, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України

    доктор біологічних наук, професор, академік НААН України

  • автор П. Ю. ДРОЗД, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    здобувач

Завантаження

Номер

Розділ

Статті