Обґрунтування ресурсоощадних технологій отримання високоякісної сировини для пивоваріння в україні

Authors

  • М. Д. Мельничук National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine image/svg+xml
  • П. Ю. ДРОЗД National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine image/svg+xml

Abstract

Висвітлено сучасні особливості вирощування ячменю пивоварного із узагальненням нових положень щодо кількісних і високоякісних показників отримання продукції на усіх етапах формування сировини.

Складена сучасна структура головних чинників, які впливають на фізіологічний, фіто-санітарний та екологічний стан кожного окремого посіву ячменю в Лісостепу України.

Author Biographies

  • М. Д. Мельничук, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine

    доктор біологічних наук, професор, академік НААН України

  • П. Ю. ДРОЗД, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
    здобувач

Issue

Section

Статті