Аналіз показників якості продукції рослинництва (на прикладі макаронних виробів)

Authors

  • В. П. СТРОКАЛЬ National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine image/svg+xml
  • А. О. Окситюк National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine image/svg+xml

Abstract

Проаналізовано основні показники якості, безпеки та конкурентоспроможності продукції рослинництва; проведено порівняльну оцінку нормативно-правової бази забезпечення якості і безпечності продукції рослинництва в Україні та країнах ЄС; обґрунтовано методичне забезпечення контролю якості продукції рослинництва; здійснено аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників якості продукції рослинництва на прикладі макаронних виробів; розроблено п’ятибальну шкалу для точного ранжування показників якості різних торгових марок макаронних виробів; встановлено рівень якості макаронних виробів.

Author Biographies

  • В. П. СТРОКАЛЬ, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
    кандидат педагогічних наук
  • А. О. Окситюк, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
    студент ОКР «Магістр»

Issue

Section

Статті