Аналіз показників якості продукції рослинництва (на прикладі макаронних виробів)

Автор(и)

  • В. П. СТРОКАЛЬ Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • А. О. Окситюк Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

Проаналізовано основні показники якості, безпеки та конкурентоспроможності продукції рослинництва; проведено порівняльну оцінку нормативно-правової бази забезпечення якості і безпечності продукції рослинництва в Україні та країнах ЄС; обґрунтовано методичне забезпечення контролю якості продукції рослинництва; здійснено аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників якості продукції рослинництва на прикладі макаронних виробів; розроблено п’ятибальну шкалу для точного ранжування показників якості різних торгових марок макаронних виробів; встановлено рівень якості макаронних виробів.

Біографії авторів

  • автор В. П. СТРОКАЛЬ, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    кандидат педагогічних наук
  • автор А. О. Окситюк, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    студент ОКР «Магістр»

Номер

Розділ

Статті