STATE AND DEVELOPMENT OF ORGANIC PRODUCTION IN UKRAINE

Автор(и)

  • V. L. NOSKO VP NUBiP Ukraine "Berezhany Agrotechnical Institute» ,

Анотація

Intensification of agriculture that has been going on in Ukraine, has a negative impact not only on the environment but also depletes natural resources, without which agricultural production impossible. Organic production provides a real benefit to the environment and human health. Domestic consumers seeking to improve the quality of consumption of vegetable products. 

Біографія автора

  • автор V. L. NOSKO, афіліація VP NUBiP Ukraine "Berezhany Agrotechnical Institute»,
    Candidate of Agricultural Sciences

Посилання

Барабаш О. Ю. Біологічні особливості овочівництва: навчальний посібник. / О. Ю. Барабаш, Л. К. Тараненко, З. Д. Сич – К.: Арістей, 2005. – 348 с.

Доспехов Б. А. Методика полевого опыта (с основами статистической обработки результатов исследований): учебник для студ. высш. уч. завед. / Б. А. Доспехов // – ?зд. 4-е, перераб и допол. – М., Агропромиздат, 2001. – 351 с.

Сич З. Д. Властивості коефіцієнтів стабільності ознак урожайності у динамічних рядах різної тривалості / З. Д. Сич // Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин. – 2005. – № 2. – С. 5-20.

Стецишин П. О. Основи органічного виробництва: навчальний посібник / П. О. Стецишин // – Вінниця: Нова книга, 2008. – 528 с.

Закон України Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/425-18.

Номер

Розділ

Статті