Аналіз основних аспектів щодо застосування діаграми Парето з метою покращення ефективності роботи мясопереробного підприємства

Автор(и)

  • K. Zelinsky Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • N. Silonova Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

DOI:

https://doi.org/10.31548/dopovidi2016.04.001

Ключові слова:

діаграма Парето, продукція, якість, ефективність

Анотація

Проаналізовано діаграму Парето, як однин з найбільш простих і зрозумілих методів оцінки ефективності роботи підприємства (на прикладі м’ясокомбінату). Визначено, що за допомогою даного методу можна розподілити зусилля і встановити основні фактори, з яких потрібно починати діяти з метою подолання проблем,що виникають а також складено статистику, запропоновано запровадити зміни, щодо покращення якості готового продукту.

Біографії авторів

  • автор K. Zelinsky, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    студентка магістратури
  • автор N. Silonova, афіліація Національний університет біоресурсів і природокористування України
    кандидат біологічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

Посилання

Kozlovskyi V.O., Kozlovskyi S.V. (2005).Orhanizatsiia vyrobnytstva [Organization of production].Vinnitsa: VNTU, 168.

Lishchynska V. V. (2015).Upravlinnia proektamy [Project management].Кyiv: Tsentruchbovoiliteratury, 244.

B.-A. Lang, G. Effenberger (2009). Kolbasnye obolochki. Naturalnye, iskusstvennye sinteticheskie [Sausagecasings. Natural, synthetic, artificial].SPb.: Professiya, 256.

Rogov I.A. (2000). Obshchaya tekhnologiya myasa i myasoproduktov [Total meat and meat products technology]. Moscow: Kolos, 365.

Grekhova O.N. (2015)Ispolzovanie statisticheskikh metodov pri analize defektov kolbas. New directions insolving the problems of agrarian and industria lcomplex on the basis of modern technologies, 1,280–283.

Завантаження

Номер

Розділ

Біологія, біотехнологія, екологія