ЦІНОВА СИТУАЦІЯ НА СВІТОВОМУ РИНКУ ЦУКРУ
Анотація
Подано результати аналітичного огляду кон’юнктури світовогоринку цукру, перш за все, цінова ситуація на початку 2014 р. Досліджено
динаміку цін фізичного та біржового ринків, у другому випадку –
біржових торгів на провідних «цукрових» біржах світу: Нью-Йоркській
товарній біржі та Лондонській товарній біржі в розрізі основних видів
цукру: відповідно, цукру-сирцю і цукру білого. Оцінка кон’юнктури ринку
цукру-сирцю із тростини відстежувалася на базі умов поставок FOB-порти Бразилії і CIF –Чорне море, білого цукру: FOB-порти Бразилії, а
також FOB-Тайланд (цукор категорії ICUMSA-45). Описано фактори, що
впливають на зниження та підвищення цін на цукор на світовому ринку.
Завантаження
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).