Розвиток агробізнесу в Україні
Анотація
Досліджено сучасний стан та визначено проблемирозвитку агробізнесу в Україні, запропоновано заходи, реалізація яких дасть
змогу підвищити ефективність та конкурентоспроможність вітчизняного
агробізнесу. У результаті дослідження встановлено, що для підвищення
ефективності агробізнесу в Україні необхідно підвищити інвестиційну
привабливість аграрного сектору та поліпшити умови ведення бізнесу, реалізувати інноваційну модель розвитку виробництва та переробки
сільськогосподарської продукції, розвивати інтеграційні процеси в
агропромисловому виробництві, розробити й гармонізувати вітчизняні
стандарти на харчові продукти і продовольчу сировину за міжнародними
вимогами, удосконалити митно-тарифний захист суб’єктів підприєм-ницької діяльності у сфері агробізнесу тощо.
Завантаження
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).