Критерій неможливості реалізації статистичного контролю якості виробів
Анотація
Розглянуто критерії, що характеризують статистичний контроль якості продукції. Показано, що при досягненні високої якості доцільно відмовитись від вихідного контролю, забезпечуючи інтереси споживача поповненням партії продукції, яка поставляється, додатковими виробами або відповідним чином організованим технічним обслуговуванням виробів у процесі експлуатації.
Посилання
Орлов А.?. Всегда ли нужен контроль качества продукции? // За-водская лаборатория. 1999. № 11. С. 51 – 55.
Лапидус В.А., Розно М.?., Глазунов А.В. Статистический контроль качества продукции на основе принципа распределения приоритетов / В.А. Лапидус, М.?. Розно, А.В. Глазунов и др. // М.: Финансы и статистика, 1991. 244 с.
Статистические методы повышения качества / Под ред. Х. Кумэ / Пер. с англ. М.: Финансы и статистика, 1990. 301 с.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).