Energy saving technology for feed concentrates of vitamin b12 using methods of discrete-pulse input energy (DPIE)
Анотація
Studied the possibility of using discrete pulse input of energy (DPIE) in the technology of feed concentrate vitamin B12. It was established that the use of this method will reduce the duration of the fermentation process from 72 to 48 hours and increase the concentration of B12 in vita mute methane brazhtsi from 800 to 880 mg/l compared with the classical method of fermentation.
Посилання
http://www.sergey-osetrov. narod. ru/b12. htm
Басок Б.?. Дискретно-импульсный ввод энергии в технологии бродильного производства. / Басок Б.?., Ободовим А.Н., Пироженко ?.А., Коба А.Р. // Промышленная теплотехника, 2003. Приложение к журналу №4. С. 94-96.
Мосичев М.С. Общая технология микробиологических производств / Мосичев М.С., Складнев А.А., Котов В.Б. // Легкая и пищевая пром.-сть. – М., 1982. – 264 с.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).