АЕРАЦІЯ І МАСООБМІН ПРИ КУЛЬТИВУВАННІ КОРМОВИХ ДРІЖДЖІВ

Автор(и)

  • О. М. Ободович
  • Г. К. Іваницький
  • В. В. Сидоренко
  • Ю. О. Борхаленко

Анотація

Проведено дослідження щодо впливу параметра частота пульсацій на швидкість перенесення маси кисню в процесі вирощування кормових дріжджів на післяспиртовій барді при її обробці методом дискретно-імпульсного введення енергії. �на-Максвелла. Представлена конкретная зависимость скорости производства энтропии.

Посилання

Промышленная микробиология: учеб. пособие [для вузов по спец. “Микробиология” и “Биология”] / [ З.А. Аркадьева, А.М. Безбородов, ?.Н. Блохина и др.]; под ред. Н.С. Егорова. – М. : Высш. шк., 1989. – 688 с.

Сайт Антология спиртового брожения (ферментации), дистилляция и ректификация этилового спирта (алкоголя). Производство водки [Електронний ресурс] / – Режим доступу:

http://www.sergeyosetrov.narod.ru/Projects/DDGS/Utilize_stillage.htm

Корнієнко Л. В. Дослідження мембранних методів переробки після спиртової барди: дис. канд. тех. наук : 05.18.12/ Л.В. Корнієнко. – К., 2015. – 159 с.

Андреев А.А. Производство кормовых дрожжей / А.А. Андреев, Л.?. Брызгалов. – М.: Лесная промышленность, 1986. – 248 с.

Семихатова Н.М. Производство хлебопекарных дрожжей / Н.М. Семихатова, М.Ф. Лозенко, Л.Д. Белова и др.- [2-е изд., перераб. и доп.]. - М.: ВО "Агропромиздат", 1987.- 272 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті