Концентуальні засади енергоефективного керування випічкою хліба з використанням інтелектуальних технологій
Анотація
Conceptual framework of energy efficient baking bread CONTROL WITH INTELLIGENT TECHNOLOGY
V. Kozyrcky, V. Momotyuk
Annotation. Reviewed bread production processes in modern factories in terms of energy efficiency and quality. The generalized structural scheme of electro-technological complex of bakery production. Based on a systematic analysis of the conclusions about continuity and complexity processes; background of installed control systems; summarizes the shortcomings of existing analogues. The block diagram of energy efficient control systems using artificial intelligence technologies.
Key words: bakery production, energy efficiency, control system, neural network, range, waste heat
Посилання
Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Логос, 2002. – 365 с.
Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 415 с.
Ауэрман Л. Я. Технология хлебопекарного производства / Л. Я. Ауэрман. – М.: ЛПиХП. – 1984. – 405 с.
Кравчук Р. К. Автоматизация предприятий хлебопекарной промышленности Украины / Р. К. Кравчук // Автоматизація технологічних і бізнес-процесів. – Х.: ХНУ. – 2014. – № 17.– С. 29-32.
Круглов В.В. ?скусственные нейронные сети. Теория и практика / В.В. Круглов. – М.: Горячая линия – Телеком, 2002. – 382 с.
Завантаження
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).