Із зарубіжних публікацій
Анотація
Эмульгаторы в птицеводстве: обзор
Обзор β-глюканов как стимуляторов роста и альтернативы антибиотикам в борьбе с кишечными патогенами у птиц
Воздействие пчелиной пыльцы при скармливании птицам
Красные дрожжи (Phajfia rhodozyma) как источник астаксантина и их влияние на продуктивность и физиологические реакции у птиц
Применение ацетилсалициловой кислоты как кормовой добавки в кормлении птиц
Использование препаратов одуванчика лекарственного (Taraxacum officinale) в кормлении птиц
Посилання
Siyal F.A., Babazadeh D., Wang C., Arain M.A., Saeed M., Ayasan T., Zhang L., Wang T. Emulsifiers in the poultry industry. World’s Poultry Science Journal. 2017. Vol.73. September. No. 3. P. 611–620
Anvar M.I., Muhammad F., Awais M.M., Akhtar M. A rewiew of β-
glucans as a growth promoter and antibiotic alternative against enteric pathogens in poultry. World’s Poultry Science Journal. 2017. Vol.73. September. No. 3. P. 651–661
Hašĉik P., Pavelkovâ A., Bobko M., Trembeckâ L., Elimam I.O.E.,
Carparovâ M. The effect of pollen in chicken diet. World’s Poultry Science Jornal. 2017. Vol.73. September. No. 3. P. 643–650
Elwan H.A.M., Elnesr S.S., Abdallah Y., Hamdy A. Red yeast (Phajfia rhodozyma)as a source of Astaxanthin and its impactson productive performance and physiological responses of poultry. World’s Poultry Science Journal. 2019. Vol.75. June. No. 2. P. 273–284
Alagawany M., Fagat M.R., Abd El-Hack M.E., Dhama K., Fower J. Use of acetylsalicylic acid as a feed additive in poultry nutrition. World’s Poultry Science Journal. 2017. Vol.73. September. No. 3. P. 633–642
Qureshil S., Adil S., Abd El-Hack M.E., Alagawany M., Farag M.R.
Beneficial uses of dandelion herb (Taraxacum officinale) in poultry
nutrition. World’s Poultry Science Jornal. 2017. Vol.73. September. No. 3. P. 591–602
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).