Із зарубіжних публікацій
Анотація
Повреждения килевой кости у яичных кур: частота повреждений в зависимости от различных систем содержания, значение и потенциальные решения
Использование лакрицы (Glycyrrhiza glabra) в кормлении птиц: общее влияние на продуктивность, качество тушки и мяса
Посилання
Hardin E., Castro F. L. S. and Kim W. K. Keel bone injury in laying hens: the prevalence of injuries in relation to different housing systems, implications, and potential solutions. World’s Poultry Science Journal. 2019. Vol.75. June. No. 2. P. 285-293.
Alagawany M., Elnesr S. S. and Farag M. R. Use of liquorice (Glycyrrhiza glabra) in poultry nutrition: Global impacts on performance, carcass and meat quality. World’s Poultry Science Journal. 2019. Vol.75. June. No. 2. P. 293-304.
Завантаження
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).