Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Сучасне птахівництво
Поточний випуск
Архіви
Оголошення
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 9-10 (2021)
№ 9-10 (2021)
Опубліковано:
2021-12-31
Технологія
Trends in Turkey meat production in the world and in Ukraine
YE. Мarchyshyna, V. Melnyk, N. Prokopenko, S. Bazyvoliak, N. Hotsyk
26-30
PDF
Гігієна і санітарія
Оцінка впливу на довкілля різних систем виробництва м'яса курчат-бройлерів
V.O. Melnyk, O.V. Ryabinina
19-25
PDF
Інкубація
Дослідження впливу модифікації живлення ембріонів курей у процесі інкубації на виводимість яєць
N.V. Shomina, O.M. Baydevlyatova, T.V. Olkhovska
8-12
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів