Электрообработка фуражного зерна с целью улучшения его кормовой ценности
Анотація
Изучены процессы электрофизической обработки фуражного зерна для повышения его биологической ценности. Проанализировано экспериментально полученные данные по откорму цыплят-бройлеров и перепелов, которые свидетельствуют о возможной перспективе применения такой операции в технологии выращивания сельскохозяйственной птицы.Посилання
Архипов А.В. Пути повышения эффективности использования кормов / А.В. Архипов // Птицеводство. – 1989. – № 2. – C. 14–17.
Афанасьев В.А. Специальная обработка зерна и комбикормов /
В.А. Афанасьев, А.?. Орлов // Комбикорма. – 1999. – № 7. – С. 15–17.
Афанасьев В.А. Тепловая обработка зернового сырья с применением ?К-нагрева при производстве комбикормов / В.А. Афанасьев // Тр. ВНИКП.– 1978. – Вып. 14. – С. 29–30.
Дринча В.М. Технология химического консервирования кормового зерна / В.М. Дринча // Техника и оборудование для села. – 2009. – №8. – С.22–25.
Дринча В.М. Химическое консервирование кормового зерна / В.М. Дринча // Аграрный эксперт. – 2008. – №12. – С. 48–51.
Заготовка, хранение и использование кормов / [Г.Т. Клиценко,
Н.М. Карпусь, В.К. Юрченко и др.]. – К.: Урожай, 1987. – С. 287–302.
Корко В.С. Разработка электрогидротермического способа обработки фуражного зерна: автореф. дис. на соискание ученой степени канд. техн. наук / В.С. Корко. – М.:В?ЭСХ, 1984. – 24 с.
Технология переработки зерна / [под ред. Г.Л. Егорова]. – М.: Колос, 1977. – 375 с.
Aspinall, J.O. Aspects of the chemistry of cereal polysaccharides /
J.O. Aspinall. // Inst. Brewing. – 1962. – V. 68. – P. 167-168.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).