Підвищення ефективності виробництва біогазу за рахунок використання стічних вод виноробних підприємств

Authors

  • В.О. Дубровін
  • В.М. Поліщук
  • М.М. Лободко
  • Г.В. Крусір
  • І.Ф. Соколова

Abstract

Розглянуті способи очищення стічних вод виноробних виробництв. Запропоновано їх використання в якості компонента субстрату для виробництва біогазу. Досліджений вихід біогазу із субстрату на основі стічних вод виноробних виробництв.

References

Рынок алкоголя в Украине  производство и потребление (пиво, водка, коньяк, вино) / [Электpoнный pесуpс] / Z-Украина. 2014 / Режим допуска к журн.: http://zet.in.ua/news/rynok-alkogolya-v-ukraine-proizvodstvo-i-potreblenie-pivovodkakonyakvino/‎. Дата допуска: 14/05/2014.

Лоренц В.?. Очистка сточных вод предприятий пищевой промышленности/В.?. Лоренц.К: Будивельнык, 1972. 188 с.

Очистка сточных вод предприятий пищевой промышленности / [Электpoнный pесуpс] / Z-Украина. 2014 / Режим допуска к журн.: http://zet.in.ua/news/rynok-alkogolya-v-ukraine-proizvodstvo-i-potreblenie-pivovodkakonyakvino/‎. Дата допуска: 14/05/2014.

Основы процесса биодеградации сточных вод в анаэробных биореакторах / [Электpoнный pесуpс] / НПП-МЕД?АНА ЭКО / 2014 / Режим допуска к журн.: http://www.medianaeco.ru/information/stoki_biological/a_bioreactor‎. Дата допуска: 15/05/2014.