Аналіз технологій виробництва рослинної олії
Abstract
Проведено аналіз технологій з виробництва рослинних олій.
References
Акаева Т.К. Основы химии и технологии получения и переработки жиров.Ч. 1: Технология получения растительных масел: учеб. пособие / Т.К. Акаева, С.Н. Петрова. – ?ваново : ГОУ ВПО ?ван. гос. хим.-технол. ун-т, 2007. – 124 с.
Белобородов В.В. Основные процессы производства растительных масел / В.В. Белобородов. – М. : Пищевая промишленость, 1966. – 478 с.
Гончаров Г.?. Технология и оборудование для производства пищевых жиров / Г.?.Гончаров, А.А.Буша.- К. : Урожай, 1991.- 86 с.
Жиры и масла. Производство, состав и свойства, применение / Р. О’Брайен: пер. с англ. 2-го изд. В.Д. Широкова, Д.А. Бабейкиной, Н.С. Селивановой,Н.В. Магды. – СПб.: Профессия, 2007. – 752 с.
Техника и технологии производства и переработки растительных масел : учебное пособие / С.А. Нагорнов, Д.С. Дворецкий, С.В. Романцова, В.П. Таров. – Тамбов : ?зд-во ГОУ ВПО ТГТУ, 2010. – с. 5-48.
Технология переработки жиров. Арутюнян Н.С., Аришева Е.А., Янова Л.?., Захарова ?.?., Меламуд Н.Л. М.:Агропромиздат, 1985. – 368 с.
Тютюнников Б.Н. Технология жиров. Том 1 / Б.Н. Тютюнников, Маркман А.Л. – М. : Снабтехиздат, 1932. – 318 с
Тютюнников Б.Н. Технология переработки жиров / Б.Н. Тютюнников,П.В. Науменко, ?.М. Товбин, Г.Г. Фаниев. – М. : Пищевая промишленость, 1970. – с. 29-41.
Файнберг Е.Е. Технологическое проектирование жироперерабатывающих предприятий (рафинация и гидрогенизация жиров) / Е.Е. Файнберг,?.М. Товбин, А.В. Луговой. – М. : Лёгкая и пищевая промишленость, 1983. – 416 с.
Щербаков В.Г. Технология получения растительных масел / В.Г. Щербаков. – М. : Колос, 1992. – 206 с.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).