Перспективні технологічні рішення підготовки кормів для згодовування рогатій худобі

Authors

  • В.С. Хмельовський

Abstract

У статті проаналізовано сучасний стан виробництва та приготування кормових компонентів, запропоновано можливі напрями їх подальшого розвитку на шляху отримання вітчизняними виробниками тваринницької продукції високої якості, яка б відповідала світовим стандартам.

References

Шацький В.В. Якість змішування компонентів раціону – основа підвищення продуктивності тварин / Шацький В.В., Мілько Д.А., Болтянський Б.В., Коломієць C.М., Семенцов В.І. // Науковий вісник ТДАТУ. – 2013. – Вип. 1, т. 3. – С. 43–50.

Программа 12/13 Krone. http: // www. krone.de.

Коломієць С.М. Напрями розвитку кормовиробництва України / С.М. Коломієць, В.В. Крилов // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2012. –Вип. 9.–Т. 1.–С.103–108.

Ревенко І.І. Шляхи удосконалення агрегатів для приготування і роздавання кормів рогатій худобі / І.І. Ревенко, В.С. Хмельовський, Д.Ю. Бєлік // Вісник Харківського національного технічного університету сіл. госп-ва ім. П.Василенка // Сучасні проблеми вдосконалення технічних систем і технологій у тваринництві. – 2010. – Вип. 95. – С. 250–258.

Югіна А.Д. Оптимальні типи годівлі корів на комплексах / А.Д. Югіна // Тваринництво України. – 1988. – №1. – С. 26–27.

Машини та обладнання для тваринництва / І.І. Ревенко, М.В. Брагінець, В.І. Ребенко. – К.: Кондор, 2009. – 730 с.