Перспективи та напрямки розвитку обладнання для якісного дозування сировини в хлібопекарській промисловості

Authors

  • І.Я. Стадник
  • М.П. Коневич
  • В.П. Василів

Abstract

В статті приведено основні класифікації сучасного дозувального обладнання для хлібопекарської промисловості. Запропоновано технічні рішення та комплекс напрямків для створення високоефективного, компактного і енергозберігаючого дозуючого обладнання.

References

Кретов ?.Т. Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности / ?.Т. Кретов, В.М. Кравченко, А.Н. Остриков – Воронеж: ?-во ВГУ, 1996. – 448 с.

Лісовенко О.Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / О.Т. Лісовенко, О.А. Руденко-Грицюк, I.М. Литовченко та ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 283 с.