Цукри вівсяного солоду

Автор(и)

  • В.П. Василів
  • Н.О. Ємельянова
  • Р.М. Мукоїд
  • О.В. Чумакова
  • Л.О. Безсмертна
  • Ю.І. Бойко

Анотація

Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса

Посилання

Технологія солодових екстрактів, концентратів квасного сусла і квасу / [Ємельянова Н.О., Гречко Н.Я., Кошова В.М., Суходол В.Х.]. – К.: ІСДО, 1994. – 152 с.

Особливості технології вирощування вівса голозерного у північному лісостепу / В.В. Камінська, О.В. Шморгун, О.Ф. П.В. Дрозд // Збірник наукових праць Національного наукового центру «Інституту землеробства УААН». – К.: «ЕКМО». – 2010. – №4. – С. 120–123.

Коропенко С.В. Голозерний овес – перспективна культура для комбікормової галузі / С.В. Коропенко, Г.М. Станкевич // Хранение и переработка зерна. – 2008. – №7 (109). – С. 42–44.

Брунилин Р.В. Хроматографические методи анализа : [учебное пособие.] / Брунилин Р.В., Орлинсон С.Б., Радченко С.С. – Волгоград: ВолгГГУ, 2008. – 48 с.

Хайс ?.М. Хроматография на бумаге: [пер. с чешского. под. ред. М.П. Запрометова] / Хайс ?.М., Мацак К. – М.: Литература, 1962. – 851 с.

Мальцев П.М. Технология солода и пива / П.М. Мальцев. – М.: Пищевая промышленность, 1964. – 860 с.

Нарцисс Л. Пивоварение. Технология солодоращения / Л. Нарцисс ; перевод с нем. под общ. ред. Г.А. Ермолаевой, Е.Ф. Шаненко. – Т. 1. – СПб.: Профессия, 2007. – 584 с.

Кунце В. Технология солода и пива / В. Кунце, Г. Мит ; пер. с нем. – СПБ: Профессия, 2003. – 912 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті